top of page
 • Защо използваме бленд от соев и кокосов восък?
  Този бленд е 100% натурален, нетоксичен и неканцерогенен продукт, добит по природосъобразен начин. Нашите бленд свещи, за разлика от парафиновите, отделят значително по-малко дим при горене и не замърсяват въздуха във вашия дом.
 • Защо използваме дървени фитили?
  Дървените фитили пресъздават уютна и комфортна обстановка посредством пукащия звук, който издават. Освен това, предпазват восъка от прекомерно бързо горене.
 • Какви суровини биват използвани?
  Използваме натурални етерични масла, които са направени на растителна основа. Отделят нежен и деликатен аромат и имат успокояващи и терапевтични свойства. Използваме био соев и кокосов восък, които гарантират правилно и бавно изгаряне на свещта, както и дълготрайно задържане на ароматите. Всички използвани продукти са без наличие на парабени, както и не са тествани върху животни.
 • Как се извършва доставката?
  Работим с куриерските услуги на Спиди в рамките на страната. Стандартния срок за доставка, при наличност на продукта е от 1 до 3 работни дни. Цената за доставка варира, като ще бъде визуализирана при финализаиране на поръчката. За поръчки над 50 лв. доставката е безплатна до офис на Спиди. Винаги отваряйте пратката, за да се уверите в нейната цялост. При проблем ни потърсете на телефона за контакт.
 • В кои физически обекти се продават?
  Имаме позициониране в няколко обекта, които може да намерите ТУК.
 • Какво споделят клиентите за нас?
  Mоже да намерите ревюта от нашите клиенти ТУК.
bottom of page