top of page

Ползи на глицериновите сапуни


На външен вид глицериновите сапуни на Luxmellcandles са прозрачни. Те задържат по-добре ароматните вещества и не ги променят. Могат да се използват ежедневно, без риск от странични ефекти, като даряват на кожата влага, мекота, свежест и младежко излъчване. Съчетават ефективно почистване и благоприятно въздействие върху вида на кожата. Притежават добра пенливост и ниска степен на разлагане от водата.Какви са предимствата на глицерновите сапуни?


Изцяло натурални - без токсини

Кожата е силно пореста и поема голяма част от това, което влагаме чрез нея в тялото си. Студеният процес за получаване на глицеринов сапун отнема време, но се получава изцяло натурален продукт, без химикали.


Силно овлажняващи

Глицеринът има свойството да привлича влагата и я вкарва дълбоко в кожата, за да я поддържа хидратирана. Използването на глицерин върху лицето и тялото ще привлече влагата към кожата ви и ще заключи водните молекули на място. След употреба кожата е влажна и хидратирана в продължение на няколко часа и при редовна употреба има способността да я направи по- мека и гладка.


Подходящи за измиване на лицето

Когато се използва за измиване на лице, глицериновият сапун премахва излишното омазняване и ще отпушва порите без да пресушава кожата.


Подходящ за употреба вместо шампоан

Използването на глицеринов сапун за измиване на косата вместо търговски шампоан намалява детергентите, силикона и други химикали, които са прекалено силни и груби за косата и отстраняват естествените й масла, като я оставят още по- суха и хвърчаща. Ако страдате от сух и лющеш се скалп, използването на глицеринов сапун може да помогне изключително много.


Дерматолозите препоръчват глицеринов сапун

Независимо дали имате нормална, суха, мазна, комбинирана или чувствителна кожа, глицериновият сапун има своите ползи. Ако често страдате от сърбеж и зачервяване, опитайте изцяло натурален глицеринов сапун. Може да се изненадате да откриете, че почистващото средство е било проблемът през цялото време.

Какви са сапуните на Luxmellcandles?

Сапуните на Luxmellcandles са ръчно направени от сапунена база, ароматни масла и декорация от пигментиран сапун. Нашите сапуни не съдържат SLS или SLES. Добре е да не се излагат на постоянна водна струя. Меджу употребите е уместно да се съхраняват на сухо място или върху дренирана подложка за сапун.


Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page